(+420) 731 001 877 makler@tomaskopa.cz
Prostě dokonalá zárubeň

Prostě dokonalá zárubeň

Reklama
Reklama

Pro moderní interiéry jsou vhodné minimalistické dveře, od nichž zároveň očekáváme, že se budou snadno udržovat. A také, že budou tvořit harmonický celek, jehož nedílnou součástí jsou pochopitelně i zárubně korespondující s typem dveří.

Všichni přední kvalitní producenti interiérových dveří nabízejí ve svém sortimentu celou škálu zárubní, které jsou sladěny s jednotlivými typy produktů. V portfoliu společnosti Hörmann jsou ideální variantou pro moderní designové interiéry vnitřní dveře s povrchem Duradecor, který se vyznačuje vynikající odolností proti nárazu a horku a velmi nenáročnou a rychlou údržbou.

Všechny dveře s tímto kvalitním povrchem jsou pochopitelně osazeny a barevně sladěny do elegantních dřevěných nebo ocelových zárubní. Díky kvalitní a robustní konstrukci jsou odolné a zůstávají i po dlouhém užívání nenáročné na údržbu.

Dlouhou životnost zárubní ještě prodlužují další promyšlené a funkční detaily, mezi něž patří například ochrana hran 4Protect nebo neprůsvitné těsnění, které zamezuje pronikání světla z vedlejších místností.

Více informací nejen o interiérových dveří a zárubních naleznete na www.hormann.cz, kde jsou k dispozici také kontakty na širokou síť obchodních partnerů společnosti v regionech.

 

0/5 (0 Reviews)
Reklama
Reklama
Odebírat články (NEWSLETTER)....nebojte žádný SPAM, ruku na to
Reklama
Reklama